top of page

OM SIKKER RÅDGIVNING

RKI & DEBITOR REGISTRET

Registrering i RKI eller Debitor registret:

Som bekendt registreres dårlige betalere her, og dette kan bl.a. medføre, at du bliver afvist, næste gang du gerne vil låne penge eller måske bare købe ny telefon.

Er jeg registreret?

Dette kan du tjekke i RKI eller Debitor Registret. – Du kan logge ind med Dit NEM ID.

Hvorfor er jeg registreret?

 

For at blive registreret i RKI eller Debitor Registret skal du have modtaget 2 rykkere pr. brev, inden du får den sidste advarsel, hvor du bliver bedt om at betale det, du skylder.

Du kan enten blive registreret i RKIs åbne eller lukkede register. Har du en gæld på 200-1.000 kr., står du i det lukkede register, hvor dine oplysninger ikke er offentligt tilgængelige. Har du derimod en gæld over 1.000 kr., står du i det åbne register, hvor alle RKIs kunder kan se, at du står som dårlig betaler.

Konsekvenser som ”dårlig betaler”
 

Er du registreret i RKI eller Debitor Registret kan det have konsekvenser for dig og din mulighed for at låne penge fremover. Mange virksomheder har mulighed for at se, om du er i de to registre, hvilket fx kan betyde, at banken ikke vil låne dig penge, at mobilselskabet ikke vil have dig som kunde, eller at du ikke kan købe ting på afbetaling.

Dog skal en registrering i RKI eller Debitor Registret ses som noget positivt, da du på den måde ikke har mulighed for at låne flere penge og dermed øge din gæld.

Hvordan kommer jeg ud af RKI?


Den nemmeste (og bedste) måde at komme ud af RKI eller Debitor Registret er at betale det, du skylder. Gør du det, er det vigtigt, du kontakter firmaet og beder dem om at slette dig i registret. Alternativt bliver du slettet fra registret efter 5 år, såfremt du ikke stifter ny gæld.

ADRESSE SIKKER RÅDGIVNING APS

Bredgade 207, 7760 Hurup Thy

Email: finn.borre@mail.dk
Tel:  97 95 16 41

Mob:  30 45 07 12

Klik her for at finde os

KONTAKT

SIKKER RÅDGIVNING APS

v/ Finn Borre Andersen

Skriv til mig med for at høre nærmere hvordan jeg kan hjælpe dig - udfyld denne kontakt-formular og jeg vender tilbage til dig:

Succes! Beskeden er ankommet.

bottom of page