top of page

OM SIKKER RÅDGIVNING

GÆLDSRÅDGIVNING

Har du ikke styr på din økonomi, kan det være en stor belastning i din hverdag, og det kan påvirke dit humør og din omverden.

En stram økonomi kan give dig problemer i hverdagen og kan påvirke dig psykisk. Det kan være en belastning at modtage rudekuverter med rykkere, som du ikke har mulighed for at betale eller at modtage opkald fra dine kreditorer og banken, for at få dig til at betale de penge du skylder.

Det kan være svært at skylde penge. Ét er at skylde penge til kreditorer, noget andet er at skylde penge til venner og familie. Det er ekstra svært og gør den dårlige samvittighed endnu større, hvilket ikke gør situationen lettere.

Det er pinligt at have gæld
 

Er du gældsramt, genkender du nok følelsen af pinlighed overfor dine omgivelser. Man har ofte tendens til at holde sin økonomi tæt til kroppen, da det er en personlig sag, der ikke vedrører andre mennesker. Det kan derfor være et stort psykisk pres, når man lukker problemerne inde i sig selv.

Måske du også oplever, at det er ydmygende at indrømme, at du ikke har styr på din økonomi, og du derfor må bede om hjælp.

 

Men husk, at du ikke er den eneste, der har økonomiske problemer – mere end 230.000 danskere er i samme båd og har også mistet overblikket over, hvordan de skal komme ud af gældsproblemerne.

 

Det første og vigtigste skridt mod en gældsfri fremtid er at erkende dit problem og søge professionel hjælp.

Få hjælp
 

For at komme ud af din gæld og dine økonomiske problemer er det vigtigt, at du søger rådgivning, hvis du ikke selv kan overskue din situation.

Du skal dog være opmærksom på, at du bliver nødt til at ændre dine vaner for at få økonomisk overskud igen. Det kan være, du kan blive nødt til at flytte til en billigere bolig, tage flere timer på jobbet eller ændre dine forbrugsvaner markant.

 

Det kræver altså ofte en livsstilsændring at komme ud af sin gæld, og det er ikke noget, der er nemt. Men du vil efterfølgende opleve en glæde, når du finder ud af, hvor meget det betyder for dit velværd, at dine økonomiske problemer er løst.

 

Hvad skal jeg gøre ?

 

Første skridt mod en gældfri fremtid er at kontakte Sikker Rådgivning. Det kan du gøre på telefon, e-mail. Vi vil herefter aftale et uforpligtende møde, hvor du gratis får en vurdering af dine muligheder for at blive gældfri.

Sikker Rådgivning  hjælper dig med at skabe overblik over din økonomi og lægger en plan for, hvordan du kommer ud af din gæld.

Vi overtager kontakten og forhandlingen med dine kreditorer, så du ikke længere selv skal tænke over den gæld du ikke kan komme af med og dermed får du en god mulighed for at blive gældfri inden for en overskuelig årrække.

Vi overtager al kontakt med dine kreditorer og forhandler os frem til den bedste økonomiske løsning for dig. På den måde får du ro og fred, så du ikke skal tænke på din gæld eller på at blive presset af dine kreditorer.

Sikker Rådgivning hjælper dig med at:

 • Skabe et overblik over din gæld og din nuværende økonomiske situation

 • Lægge en plan for, hvordan du på den hurtigste og bedste måde kommer ud af din gæld

 • Forhandle med dine kreditorer, så du ikke selv har kontakten med dem

 • Søge gældssanering eller frivillig akkord så du med tiden kan blive gældfri, og 

 • At hjælpe med med at få på de månedlige betalinger, så akkordordningen overholdes


Sikker Rådgivning gennemser dine papirer og finder ud af, hvilken løsning der passer bedst til dig og din situation. Vi kan bl.a. tage os af gældssanering, hvor vi ansøger skifteretten om at få nedsat din gæld, så du har mulighed for at betale den ud inden for en årrække.

Er gældssanering ikke mulig, forsøger vi at forhandle en frivillig akkord med dine kreditorer for at få din gæld nedbragt.

For at vi kan hjælpe dig med at afvikle din gæld, er der en række afgørende faktorer, der skal være på plads.

 • Din gæld skal være at en vis størrelse
  Hvis din gæld er mindre end 100.000 kr. har vi ikke mulighed for at forhandle din gæld ned hos dine kreditorer. Din gæld kan dog aldrig være for stor til, at vi kan hjælpe dig

 • Du skal have en fast månedlig indtægt
  For at vi kan nedbringe din gæld og få lavet aftaler, som du skal overholde hver måned, er det vigtigt, at du har fast job eller anden stabil indtægt, så vi kan sikre os, at du kan betale, når aftalerne er i hus.

Når vi skal i gang med din sag, er det vigtigt, at vi kan skabe os et overblik over, hvem du skylder penge til, og hvor meget du skylder. Vi har derfor brug for en fuldmagt fra dig samt alle relevante papirer, hvilket aftales i forbindelse med mødet.

KONTAKT

SIKKER RÅDGIVNING APS

v/ Finn Borre Andersen

ADRESSE SIKKER RÅDGIVNING APS

Bredgade 207, 7760 Hurup Thy

Email: finn.borre@mail.dk
Tel:  97 95 16 41

Mob:  30 45 07 12

Klik her for at finde os

Skriv til mig med for at høre nærmere hvordan jeg kan hjælpe dig - udfyld denne kontakt-formular og jeg vender tilbage til dig:

Succes! Beskeden er ankommet.

bottom of page